Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПолитическият дебат е висшо ораторско

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПолитическият дебат е висшо ораторско
Коментари Харесай

Валери Запрянов: От политическите дебати почти няма смисъл. Това е надвикване на превъзбудени хора като преди кушия

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Политическият спор е висшо ораторско изкуство, върховен пилотаж на връзката. Големият проблем е, че феновете като под микроскоп могат да видят всички качества и дефекти на хората, които дебатират. Може д а се види дали ораторът има политическа просвета, дали има обща просвета, дали има прочувствена просвета, която е доста значима. Като следя хора, които считат, че би трябвало да надвикат всички, единствено тъй като са пред камера, превъзбудата в дебатите е заплашителен зложелател. Друг е въпросът, че персонално за мен, няма никакъв смисъл от тези диспути. Освен да се дават едни пари някъде, да се попълнят с писъци.

Това разяснява в ефира на Нова тв журналистът Валери Запрянов.

Няма смисъл от диспути, тъй като публиката е аудитория от ентусиасти - хората, които гледат дебатите имат собствен любим. Те чакат представителя на тази обичана партия и не че толкоз желаят да го поддържат прочувствено, колкото желаят да нахранят с ненавист оня, който е застанал против него, уточни журналистът. 

Въпреки, че тези избори са парламентарни, а не мажоритарни, имат доста мощен магоритарен детайл. Хората гласоподават за водачите на партиите. И в случай че има диспути, на които са поканени водачите на водещите партии, тогава към този момент оня безпристрастен фен, който търси за кого да гласоподава, той тогава може да гласоподава. Иначе няма никакъв смисъл да се гледат тези диспути, тъй като там има едни превъзбудени кончета преди кушия, които ритат с крайник, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР